Groeikrachtprofessionals

Business Accelerators

Onze Business Accelerators begeleiden klanten bij het proces naar Groeikracht en High Performance. Dit kan door middel van korte, krachtige programma’s (oa PCP’s, brainstorms en workshops), via het 90-dagen ‘pressure cooker’ programma (de ‘Business Boost’) of het 5-stappen plan.

Belangrijk is dat de Business Accelerators de begeleiding van alle stappen en uitvoering volledig verzorgen. Onze Business Accelerators zijn echte praktijkprofessionals, stuk voor stuk met minimaal 20 jaar praktijkervaring als ondernemers en in topmanagement functies – dus zeker geen theoretici! De Business Accelerators hebben elke een groot netwerk en veel kennis en passie voor Groeikracht en High Performance.

Business Accelerators gaan bij de invulling van een project altijd uit van het SP&P groeimodel en 5-stappen executieplan en gebruiken daarin hun eigen ervaring, aangevuld met McSense modellen en specialisten vanuit het McSense- of eigen netwerk. Business Accelerators weten hun klanten te raken, te inspireren en te overtuigen, ze zijn de katalysatoren en begeleiders van het groeiproces om van teams en organisaties High Performers te maken.

every damn day

 

Translate »