Groeikrachtprofessionals

Onze Missie

Onze Missie:

“Maximale groeikracht bij zoveel mogelijk ondernemingen en organisaties in Nederland” – dát is onze missie!.

Wij willen bedrijven en organisaties nieuwe groeikracht geven – dat is onze passie, daar zijn we goed in! Wij helpen ze om daarmee duurzame groei te realiseren – dus niet eenmalig, maar permanent groeien.

Onze Klantbelofte:

Onze praktijkprofessionals hebben een unieke methode ontwikkeld om effectief om te gaan met vele veranderingen in de markt en daardoor beter te presteren
  1. MBA maakt door cultuurverschuiving intern ondernemerschap los
  2. MBA = energie, richting & resultaat
  3. Wij zijn geen consultants, wij zijn activisten
  4. We zoeken geen problemen maar opportunistisch – want wij gaan voor groei
  5. We barsten van de ervaring, en juist daarom houden we het simpel – want het antwoord ligt vaak in het bedrijf zelf, en iedereen moet mee kunnen doen
  6. Wij zetten organisaties ‘in hun kracht’ – we helpen MT’s eruit te halen wat erin zit

Onze meerwaarde:

MBA is gespecialiseerd in groeikracht, met onze ervaren praktijkprofessionals (Business Accelerators en Groeikracht Specialisten) die teams en organisaties helpen en begeleiden om ‘High Performers’ te worden waarmee duurzame groei wordt gerealiseerd. USP’s MBA voor klanten:


Oplossingen binnen de organisatie

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties en bedrijven nog veel beter kunnen presteren dan nu het geval is. Vaak zitten oplossingen onbewust en onbedoeld opgesloten in organisaties – wij zien het als onze taak te helpen om barrières op te ruimen en oplossingen naar boven te halen – om organisaties letterlijk en figuurlijk te ‘ontketenen’, maximaal energiek en wendbaar te maken. Kortom; om ‘High Performance Organisaties‘ (HPO’s) te creëren – met lange termijn groei en lange termijn succes.
Translate »