Groeikrachtprofessionals

35 Procent meer omzet

35% meer omzet

Steeds meer bedrijven en organisaties worstelen met alle snelle veranderingen in onze samenleving. Goede producten, slimme marketing en bekwame professionals zijn niet langer een garantie voor groei. Volgens diverse onderzoeken lekt bij 80 tot 90% van alle organisaties gemiddeld 50% van alle medewerkerenergie weg en is de gemiddelde levensduur van bedrijven de afgelopen decennia gehalveerd (Seifert Research). De meeste organisaties presteren dus eigenlijk maar op halve kracht en bedrijven zijn steeds minder lang succesvol.

HPO’s - Meer omzet!

Het mag duidelijk zijn dat High Performance organisaties het op vele fronten beter doen dan ‘hun’ markt. Dat ‘beter doen’ vertaalt zich op vele manieren – één daarvan is omzetgroei.
Ook hier weer een greep uit diverse onderzoeken die daarover gedaan zijn:

Hay Group (onderzoek onder 1 miljoen respondenten):

bedrijven met energieke en betrokken medewerkers realiseren 36% meer omzet

ISR (international Survey Research):

bedrijven met betrokken medewerkers - realiseren 1,5% winststijging per jaar (stapje harder, doen extra dingen, zijn alert, minder verspil) - zijn100-200% effectiever dan concurrentie, - hebben 90% minder verloop - zijn 45% productiever

Heike Bruch/Bernd Vogel (Fully Charged - Harvard Bus Rev 2011):

Een High Performanceorganisatie realiseert gemiddeld 27% meer omzet, 23% hogere klantloyaliteit, 23% meer tevreden medewerkers en 20% hogere productiviteit


Groeien? McSense!

McSense Business Accelerators (MBA) is een groeikrachtbureau – wij helpen teams en organisaties om High Performers te worden, die het substantieel beter doen dan de markt. Onder andere in omzet (+30-40%), medewerkertevredenheid (+36%), productiviteit (+30-40%) en retentie (85% minder verloop). En niet eenmalig, maar het duurzaam beter doen waardoor ze voor stakeholders en maatschappij ook een echte meerwaarde leveren. Met een team van ervaren praktijkprofessionals hebben we een unieke ‘groeikracht’-aanpak ontwikkeld die bedrijven en organisaties helpt om zichzelf letterlijk en figuurlijk te ‘ontketenen’, om hun volledige bedrijfspotentieel optimaal te benutten.

Lees meer over onze aanpak →
Translate »