Groeikrachtprofessionals

Rene Savelberg

René Savelberg, oprichter McSense Business Accelerators

René heeft ruim 25 jaar ervaring als ‘Business Accelerator’ en wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment. Hij is actief als keynote speaker, publicist en auteur op het gebied van duurzame groeikracht. Zijn onlangs verschenen boek ‘Het geheim van groeikracht’ is een bestseller geworden.

Na zijn opleidingen in Nederland en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald’s NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Ook heeft hij als partner en ondernemer diverse bedrijven in Nederland, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang heeft gewoond.

McSense Business Accelerators

In 2010, na terugkomst uit de USA, richt René McSense Business Accelerators op omdat hij ziet dat veel bedrijven worstelen met alle snelle veranderingen in de samenleving. Goede producten, slimme marketing en bekwame professionals zijn niet langer een garantie voor groei. En bij 80 tot 90% van alle organisaties lekt gemiddeld 50% van alle medewerker energie weg.

René ziet dat organisaties nieuwe ‘groeikracht’ nodig hebben. Groeikracht die je als team en organisatie optimaal laat presteren, wendbaar en ondernemend maakt en waar je de wereld mee verovert. Met maximaal betrokken medewerkers die effectiever werken en voortdurend hun radar aan hebben staan, permanent gefocust op markt, klant en groei.

Hij richt zich met McSense Business Accelerators dan ook specifiek op het helpen van teams en organisaties om High Performers te worden, die het substantieel beter doen dan de markt. Met hogere omzetten (+30-40%), medewerkertevredenheid (+36%), productiviteit (+30-40%) en retentie (90% minder verloop).

Maatschappelijk betrokken

Naast zijn activiteiten als ondernemer en adviseur/groeiversneller bekleedt René diverse bestuursfuncties bij stichtingen die aansluiten bij zijn visie op maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Zo is hij o.a. bestuurslid bij de Biltema Stichting in Zweden (die zich inzet voor de educatie van kinderen in onderontwikkelde landen) en bij de Kids House Foundation in Vietnam (opvang, huisvesting en scholing van jonge, ontheemde kinderen).

Maximale groeikracht

René’s passie is om zoveel mogelijk bedrijven, teams en organisaties te helpen om maximale ‘groeikracht’ te ontwikkelen waardoor ze optimaal presteren en duurzame groei realiseren. Duurzame groei die niet alleen goed is voor stakeholders (medewerkers, aandeelhouders, partners en leveranciers) maar uiteindelijk ook goed voor de gehele maatschappij. Zijn persoonlijke missie is om mee te helpen van de wereld een betere plek te maken.


rene-savelberg
Translate »