Groeikrachtprofessionals

Voor wie

Voor bedrijven die willen versnellen

Het groeikracht model van McSense Business Accelerators kan zowel bij profit- als non-profit organisaties worden ingezet. Bij dienstverleners alsook bij productiebedrijven. Bij Corporates, MKB en Familiebedrijven. Ons "8 Touchpoints"- model helpt daarbij. Afhankelijk van doelstelling, beschikbare tijd en schaalgrootte kijken we welke stappen het beste passen. Individuele ondernemers en start-ups helpen we met ons Persoonlijke Coaching Programma (PCP) en we maken regelmatig gebruik van Workshops en Brainstormsessies.

Uitgebreide ervaring in o.a. sales, IT, HR, finance, change management, operations, marketing, distributie, sourcing

Onze Business Accelerators en Groeikracht Specialisten zijn stuk voor stuk ervaren praktijkprofessionals. Ze beschikken over een schat aan ervaring als het gaat om groei en verandering. De Business Accelerators opereren daarbij als strategisch-hands-on initiator en procesbegeleider en de Groeikracht Specialisten elk als expert op hun specifieke vakgebied.

Sectoren

Onze expertise bevat een groot aantal sectoren, zowel nationaal als internationaal o.a. in detailhandel, IT, industrie, groothandel, horeca, facility management, bouw, transport en logistiek, energie, tuinbouw

Lees hierover meer in ons blog.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via onze gegevens in de rechterkolom, meld je aan voor de Nieuwsbrief of lees een van de Blogs van onze Business Accelerators of Groeikracht Specialisten.


voor meer informatie over de lokatie in Spanje: www.fincalatierramijas.com

Translate »