Groeikrachtprofessionals

Groeikracht

 

Steeds meer bedrijven worstelen met alle snelle veranderingen in onze samenleving. Als Algemeen Directeur van McDonald’s NL zag ik dat al gebeuren en via mijn contacten in Europa en de USA zie ik die worsteling alleen maar toenemen. Goede producten, slimme marketing en bekwame professionals zijn niet langer een garantie voor groei. Daarnaast hebben recente onderzoeken aangetoond dat bij 80 tot 90% van alle organisaties gemiddeld 50% van alle medewerkers-energie weglekt. Veel organisaties zitten vast en presteren eigenlijk maar op halve kracht.

Hoe kunnen we helpen?

Bedrijven hebben weer ‘groeikracht’ nodig. Met groeikracht creëer je een organisatie waar je de wereld mee verovert. Maximaal wendbaar en ondernemend, met optimaal betrokken professionals, waarin kwaliteit én kwantiteit permanent verbeteren. Denk aan IKEA, McDonald’s, Starbucks, Coca-Cola en Apple maar ook aan van Bommel en Action – allemaal bedrijven met enorme power en duurzame groeikracht.

Om hierin te helpen is in 2010 McSense Business Accelerators (MBA) opgericht, een groeikrachtburo gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van ‘High Performance’ bij teams en organisaties. Waarom? Omdat HPO’s het substantieel beter doen dan de markt, met hogere medewerkerstevredenheid (+36%), productiviteit (+30-40%), omzet (+30-40%) en retentie (90% minder verloop).

Met ons team van 40 praktijkprofessionals helpen we bedrijven en organisaties om zichzelf in 5 stappen letterlijk en figuurlijk te ‘ontketenen’ – stappen die wij faciliteren maar die men ook zelf kan uitvoeren. Door sommige van onze klanten wordt deze aanpak ook wel de ‘Red Bull voor organisaties’ genoemd – maar dan met vleugels voor de lange termijn.

 

Skoda-Ad-Octavia-cRS-1_thumb[1]

Translate »