Groeikrachtprofessionals

Testimonials

 • McSense heeft ons enorm aan het denken gezet – een buitengewoon heldere uiteenzetting over wat de kernelementen van groeikracht zijn en hoe je die als bedrijf, groot en klein, optimaal kunt inzetten. Hier gaan we nog eens flink over nadenken”  

  Jan Bos
  Chief Financial Officer, Raad van Bestuur – PostNL
 • McSense heeft ons geholpen om een welhaast onmogelijke groeiopdracht op een buitengewone manier en in een zeer beperkte tijd tot een goed einde te brengen. Op deze manier zoveel praktijkervaring vertalen in een buitengewone, niet-traditionele aanpak heeft ons enorm geholpen!”

  Philippe Wits
  Directeur Leven – A.S.R. verzekeringen
 • “Door de McSense-brainstormdag is het ons helemaal duidelijk geworden hoe we de toekomst moeten aanlopen en waar we allemaal op moeten letten als we in Spanje onze leiderschapspositie effectief verder willen uitbreiden. Een echte eyeopener, zeer inspirerend!”  

  Barbara Ingenbleek
  partner – EuroEconomics Spain
 • “Het McSense-team heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. In 8 weken tijd hebben we een baby idee vertaald naar een kant-en-klaar businessconcept en dat in de markt gezet. Perfect voorbeeld van het kick-starten van een groeikrachtidee – ik ben er ontzettend blij mee!”

  Dr. Jim Wikler
  Oprichter – Dr. Wikler Klinieken
 • “McSense heeft ons op een buitengewoon effectieve manier geholpen snel ons strategisch groeiplan helder te krijgen – geen gemakkelijke opgave gezien onze achtergrond en drijfveren maar met deze heldere en verfrissende aanpak vielen alle stukken op hun plaats

  Farouk el Kodady
  Chief Business Performance – De Baak
 • “De McSense aanpak heeft ons enorm geholpen om als MT meer op één lijn te komen - de individuele en groepsbegeleiding hebben onderlinge communicatie en effectiviteit een enorme boost gegeven!”  

  Cees Martens
  Vice President Sales Support APAC & EMEA – Ansell Healthcare
 • Beste René, bij deze wens ik je te bedanken! PF Nederland is verkozen tot supplier of the year 2014. Dit is een belangrijke award waar enkel onze klanten op konden stemmen. Na de reorganisatie en nieuwe koers die PF Concept 2 jaar geleden heeft ingezet is dit een mooie beloning die onze hele organisatie in Roelofarendsveen een giga boost aan energie geeft. Mijn dank dan ook want het is ook deels jouw award!

  Serge Mertens – Directeur
  PF Concept Benelux
 • Buitengewoon inspirerend – René weet zijn uitgebreide McDonald’s en ondernemerservaringen op een boeiende en interactieve manier te delen. Hier hebben we wat aan!

  Riemer Rijpkema
  Voorzitter CLC Vecta
 • De begeleiding vanuit het McSense-model is buitengewoon succesvol en boordevol praktisch toepasbare zaken. Alle neuzen staan dezelfde kant en we hebben onze doelstellingen enorm verhoogd. De ‘kerstboom’ is een geweldige methode om onze organisatie aan te spiegelen, we zijn er direct mee aan de slag gegaan!

  Godfried van der Lugt
  Koninklijke Horeca Nederland – Hoofd afd. Commerciele Dienstverlening
 • Met de McSense-aanpak worden zaken op een heel unieke en eigen manier heel praktisch naar de dagelijkse praktijk vertaald – de jarenlange ervaring van de Business Accelerators zijn buitengewoon inspirerend; je kunt er direct mee aan de slag gaan!

  Caro van Eekelen
  CEO Accor Hotels Benelux
 • “René, je hebt 120 ondernemers en DGA’s gisteren op een unieke manier weten te boeien – je ervaringen zijn enorm veelzijdig en uniek en iedereen haalt daar praktische leringen uit. Ik heb van veel mensen gehoord dat ze je gaan contacten voor een vervolg – ben benieuwd!”

  Adriaan Wijt
  Directeur ABN AMRO Mees Pierson Private Banking
Translate »